Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας διαψεύδει τους γιατρούς του Παναρκαδικού

Υπήρχε ορθοπεδική κάλυψη τις γιορτές, ισχυρίζεται τώρα η διοίκηση του νοσοκομείου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 16 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ιατρικού προσωπικού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, που είχαν αναδημοσιευτεί αρχικά από τον τοπικό τύπο της Αρκαδίας και έκαναν λόγο για αθρόα εισροή ορθοπεδικών περιστατικών από Αργολίδα και Λακωνία, τα οποία είχαν «γονατίσει» τους γιατρούς του εν λόγω νοσοκομείου κατά την περίοδο των γιορτών.

Ο ορθοπεδικός του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αθανάσιος Φόρτης ανέφερε τέλη Δεκέμβρη στο facebook: «Αυτές τις γιορτές. Λακωνία και Αργολίδα χωρίς Ορθοπεδική κάλυψη, αφού μας έστελναν όλα τα "έκτακτα" με αποτέλεσμα να "πνιγούμε" στα χειρουργεία. Το Παναρκαδικό καλύπτει τα πάντα γιορτές - σχόλες και το "βαράνε" όλοι. Χώρια το γεγονός ότι η χρηματοδότηση Ορθοπεδικών είναι η λιγότερη όλων των υπολοίπων νοσοκομείων. Εμείς δεν λέμε να μην χειρουργούμε και ασθενείς από τους άλλους νομούς, αλλά δώστε μας χρήματα»

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Γ.Ν. Αργολίδας:

«Ενημερώνουμε τους πολίτες του νομού μας ότι όλα τα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. και έκαναν λόγο για έλλειψη ορθοπεδικής κάλυψης του νομού από το Γ.Ν. Αργολίδας, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Διοίκηση είχε εγκαίρως μεριμνήσει και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είχε τεθεί σε ετοιμότητα η Ορθοπεδική Κλινική της Ν.Μ. Άργους για όλες τις ημέρες που εφημέρευε η Ν.Μ. Ναυπλίου. Έτσι όλα τα έκτακτα ορθοπεδικά περιστατικά που χρειάστηκαν χειρουργική αντιμετώπιση και νοσηλεία διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στην Ν.Μ. Άργους όπου και αντιμετωπίστηκαν.

Συνιστά κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας να δημοσιεύονται τέτοιου είδους αναληθή γεγονότα όταν είναι γνωστό το μέγεθος του επιτελούμενου έργου από την Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Αργολίδας η οποία πραγματοποιεί  περί τις 1.200 χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύει συνολικά περί τους 1.800 ασθενείς ετησίως. Μάλιστα λόγω της φήμης της συγκεκριμένης κλινικής προσέρχεται σε αυτή και σημαντικός αριθμός κατοίκων από άλλους νομούς, σε ποσοστό που αντιπροσωπεύει το 20% των παραπάνω περιστατικών.

Διαβεβαιώνουμε για μία ακόμη φορά τους πολίτες του νομού μας ότι το Γ.Ν. Αργολίδας πορεύεται με μοναδικό γνώμονα την εξασφάλιση της αδιάλειπτης παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς όλους τους προσερχόμενους ασθενείς. Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο από τη Διοίκηση όσο και από το σύνολο των ιατρών και όλων εργαζομένων στις δύο νοσηλευτικές μονάδες».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.