Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
GDPR

GDPR στους Δήμους - Ημερίδα από την ΠΕΔ Πελοποννήσου

Τι πρέπει να κάνουν οι ΟΤΑ σε σχέση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την εταιρεία  Forum Training & Consulting, διοργανώνει ημερίδα, την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ. στην Τρίπολη, στο αμφιθέατρο του  Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, με θέμα: «Νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Διαδικασίες Συμμόρφωσης στους Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679»

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν όλα τα στελέχη των Δήμων, που θέλουν να ενημερωθούν για το Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό και για τις διαδικασίες προετοιμασίας ενόψει της συμμόρφωσης η οποία είναι υποχρεωτική.

Άρα η συμμόρφωση με το Νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στους Δήμους είναι επιτακτική ανάγκη και η προετοιμασία είναι απαραίτητο να ξεκινήσει άμεσα, έτσι ώστε τόσο οι Δήμοι όσο και τα Νομικά τους Πρόσωπα, να είναι έτοιμα με την υποχρεωτική ημερομηνία εφαρμογής του.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.