Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μύλοι Πλημμύρες

Το γάντι σε Καμπόσο για την πλημμύρα στους Μύλους

Ο Χειβιδόπουλος επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή για την χθεσινή κακοκαιρία, ζητώντας να ακουστούν οι φωνές των πολιτών.

Μικροπροβλήματα δημιούργησε η χθεσινή νεροποντή στην ευρύτερη περιοχή του Άργους με τους Μύλους να δέχονται μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα κεντρικοί δρόμοι να πλημμυρίσουν, με τα νερά να φθάνουν μέχρι και τα καταστήματα.

«Το μεγάλο πρόβλημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου είναι ότι δεν ακούει τις φωνές των πολιτών. Πόσο μάλλον των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων... Και μιλάμε για αστικό χώρο με τραπεζοκαθίσματα και όχι για ρέματα... Καταλαβαίνω ότι αυτά δεν είναι τα μεγάλα έργα, αλλά πολλές φορές τα μικρά έργα είναι απαραίτητα...», σημειώνει ο Τάσσος Χειβιδόπουλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, παραθέτοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό και πετώντας το γάντι σε Καμπόσο.

Ο Παναγιώτης Κορομίχης με τη σειρά του ζητά να φτιαχτεί μία προέκταση της προβλήτας στο φάρο, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές καταστροφές σε περιουσίες.   

Ανάρτηση Χειβιδόπουλου για Μύλους

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.