Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Γαβρήλος

Γαβρήλος: Αναβαλλόμενος ανάβαλος και στο οδικό δίκτυο της Αργολίδας

Τα δύο σημαντικά οδικά έργα που απεντάχθηκαν από το ΕΣΠΑ, οι ευθύνες και η επόμενη μέρα.

Σχετικά με την απένταξη των δύο σημαντικών οδικών έργως για την Αργολίδα από το ΕΣΠΑ ο δικηγόρος - εργατολόγος Γιώργος Γαβρήλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πληροφορηθήκαμε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα για την απένταξη από το ΕΣΠΑ δύο σημαντικών οδικών έργων για την Αργολίδα: του οδικού έργου Αρχαία Νεμέα-Δερβενάκια-Μυκήνες και του οδικού έργου Αγία Ελεούσα-Αρκαδικό Επιδαύρου. Δεν έχει τώρα τόσο μεγάλη σημασία να αποδοθούν προσωποποιημένες οι ευθύνες αυτής της εξέλιξης. Άλλωστε, η προσωπική μου άποψη μου είναι ότι η ευθύνη επιμερίζεται διαχρονικά σε όλο το πολιτικό προσωπικό του τόπου.

Σημασία έχει να αναλογιστούμε τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρουν οι εντάξεις σε χρηματοδοτικά πλαίσια και η υλοποίηση και των δύο αυτών οδικών έργων για την Αργολίδα. Δεν μπορεί ο νομός να παραμένει αποκομμένος από την Εθνική Οδό και να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις σημερινές προκλήσεις του σκληρού οικονομικού ανταγωνισμού. Δεν μπορεί να μην ολοκληρώνεται η οδική σύνδεση των σημαντικών αρχαιολογικών μνημείων που διαθέτει ο νομός μας. Και τα δύο αυτά έργα τείνουν να λάβουν τα χαρακτηριστικά του αναβαλλόμενου Αναβάλου.

Όλο το πολιτικό προσωπικό του νομού πρέπει να ενώσει δυνάμεις και να διεκδικήσει τα αυτονόητα. Η ένταξη και η υλοποίηση των δύο αυτών οδικών έργων είναι ζωτικής σημασίας για την Αργολίδα και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.