Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σωτήρια επέμβαση για 89χρονο που παραλίγο να πνιγεί στη Νέα Κίο

Φύλακες άγγελοι σε Νέα Κίο και Παράλιο Άστρος

Οι ναυαγοσώστες έβγαλαν σώες μία 65χρονη και μία 12χρονη που κινδύνεψαν με πνιγμό.

Η ομάδα της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Πελοποννήσου πραγματοποίησε δύο διασώσεις την Παρασκευή 14 και την Κυριακή 16 Αυγούστου σε Αργολίδα και Αρκαδία.

Η πιο πρόσφατη διάσωση πραγματοποιήθηκε στην Νέα Κίο την Κυριακή 16/8 στις 10.15 π.μ., όταν γυναίκα 65 ετών αισθάνθηκε δυσφορία εντός του θαλάσσιου χώρου και φιλικό της πρόσωπο που κολυμπούσε πλησίον της κάλεσε σε βοήθεια. 

Το συμβάν αντιλήφθηκε άμεσα ο ναυαγοσώστης Δημήτρης Κριμπένης, ο οποίος οδήγησε την 65χρονη στην ακτή και παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η δεύτερη διάσωση έλαβε χώρα στην παραλία Ατσίγγανος στο Παράλιο Άστρος της Αρκαδίας την Παρασκευή 14/8 και ώρα 5:00 μ.μ., όταν μια 12χρονη παρασύρθηκε με το φουσκωτό της παιχνίδι λόγω ανέμου σε απόσταση 30 μέτρων περίπου από την ακτή.

Ο πατέρας του κοριτσιού προσπάθησε να το βοηθήσει, αλλά το παιδί πανικοβλήθηκε καθώς δεν γνώριζε να κολυμπάει και χρησιμοποίησε τον πατέρα ως «σανίδα σωτηρίας» με αποτέλεσμα να τον βυθίζει μέσα στο νερό.

Ύστερα από την έγκαιρη παρέμβαση του ναυαγοσώστη Σπύρου Χαρίτου το παιδί απομακρύνθηκε από το νερό με ασφάλεια.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.