Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φτιάχνουν το Ξενία της Σπάρτης ενώ αυτό του Ναυπλίου συνεχίζει να σαπίζει

Το πάλαι ποτέ κραταιό ξενοδοχείο της Λακωνικής πρωτεύουσας θα μετατραπεί σε κέντρο πολιτιστικών, τουριστικών και διοικητικών δράσεων και δραστηριοτήτων.

Υπογράφηκε σήμερα το έργο της Βιοκλιματικής Αναβάθμισης του άλλοτε εμβληματικού Ξενία Σπάρτης το οποίο για 40 χρόνια τώρα ήταν σε κατάσταση αχρηστίας και εγκατάλειψης.

Το πάλαι ποτέ κραταιό ξενοδοχείο της Λακωνικής πρωτεύουσας που σήμερα σαπίζει όπως αυτό του Ναυπλίου για το οποίο όμως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, θα μετατραπεί σε κέντρο πολιτιστικών, τουριστικών και διοικητικών δράσεων και δραστηριοτήτων.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας: «Ίσως είμαι ο μόνος που το είδε στις δόξες του, στα μέσα προς το τέλος της δεκαετίας του ‘60, με τον πατέρα μου, το θείο μου Δημητράκη Λαμπρινό και τον ξάδελφό μου Νάσο! Τη διαχείρισή του είχε ο περίφημος ‘γερόλυκος’ Χρήστος Ψυχογιός, συμμαθητής του πατέρα μου, και απ´τους πιό φιλοπρόοδους Σπαρτιάτες!».

 

 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.