Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Λευκή Νύχτα Ναύπλιο

Φθηνά ψώνια σαββατόβραδο στο Ναύπλιο - Τι θα συμβεί στη Λευκή Νύχτα της 24ης Αυγούστου

Ο εμπορικός κόσμος της πόλης περιμένει με ανοιχτές αγκάλες το καταναλωτικό κοινό.

Για δεύτερη χρονιά, το Σάββατο 24 Αυγούστου, ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή της αγοράς, τη “Λευκή Νύχτα”, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Κωνσταντίνου Βερδελή, το Σάββατο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα, προσφέροντας στον κόσμο μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για τα παιδιά με τη συμμετοχή κλόουν, facepainting και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μουσική συναυλία με τους DJ’s VALENTINO & NIKOS SOULIOTIS, ενώ παράλληλα θα διατίθενται κεράσματα στον κόσμο από τα μέλη του συλλόγου καφέ-εστιατόρων «Το Ανάπλι».

Λευκή Νύχτα Ναύπλιο

Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Βερδελής και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος τονίστηκεη μεγάλη επιτυχία με την οποία πιστώθηκε η περσινή πρώτη διοργάνωση και τόσο ο εμπορικός – επιχειρηματικός κόσμος όσο και ο καταναλωτικός κόσμος την αναζητούν καιτην αναμένουν.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά από συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο σημαντικός αυτός θεσμός για την πόλη έχει έναν στόχο, η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη και να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση των καταστημάτων. Ο κ. Κωστούρος επεσήμανε τηνμεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ενισχυθείη συνεργασία και η συνέργεια μεταξύ των επιχειρήσεων και του δήμου, υπογράμμισε τέλος το νέο επιχειρηματικό υπόδειγμα που προωθεί ο δήμος για τη δημιουργία του OPEN MALL.

Η φετινή διοργάνωση θα μετατρέψει «την πόλη του Ναυπλίου σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να τονώσει την αγορά αλλά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα και εμπορεύματα των τοπικών καταστημάτων τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.