Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άκης Γκάτζιος και Ανδριάνα Ζαρακέλη στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM,

Φωτιά στις Μυκήνες: Η πυροπροστασία, οι εσωτερικές κόντρες στο ΥΠΠΟ, η διεθνής ανησυχία και τα Ελληνικά ΜΜΕ (Podcast)

Έρευνα στον έντυπο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ της Πέμπτης για τα εκατομμύρια που χάθηκαν για την Πυροπροστασία. Προαναγγελία στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM από τον Άκη Γκάτζιο

Έρευνα για την φωτιά στις Μυκήνες, για την πυροπροστασία που δεν υπάρχει και για τα εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν θα δημοσιευτεί στο φύλλο του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ της Πέμπτης, προανήγγειλε ραδιοφωνικά ο Άκης Γκάτζιος.

Ο δημοσιογράφος στην παρέμβασή του στο κεντρικό Μαγκαζίνο της Δευτέρας στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, συνομιλώντας με την Ανδριάνα Ζαρακέλη και με αφορμή την φωτιά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, αναφέρθηκε στις εσωτερικές κόντρες που υπήρχαν στο Υπουργείο Πολιτισμού το 2007 και στο σύστημα Πυροπροστασίας που δεν ολοκληρώθηκε, παρά την διασφάλιση χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ και την πρόθεση των ντόπιων να παραχωρήσουν έκταση για να δημιουργηθεί μεγάλη δεξαμενή για την παροχή νερού και γεωτρήσεων για την πλήρωσή της.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ PODCAST

Ο Άκης Γκάτζιος αναφέρθηκε ακόμα στη μεγάλη έμφαση που δόθηκε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς από μεγάλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως ο Guardian, το αγγλόφωνο Al Arabiya και το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, σε αντίθεση με μεγάλα εθνικής εμβέλειας Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, που κράτησαν το θέμα χαμηλά.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.