Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ναύπλιο ενοίκια

Φωτιά και λάβρα τα ενοίκια για τους φοιτητές στο Ναύπλιο

Οι τιμές παίρνουν την ανιούσα σε σχέση με πέρσι, με την προσφορά σε σπίτια για μακροχρόνια μίσθωση να είναι πολύ περιορισμένη. Πόσο θα πάει η ...λυπητερή για κάποιον που έρχεται να σπουδάσει στην πόλη. Συγκριτικοί πίνακες.

Γρίφος για δυνατούς λύτες θα είναι η αναζήτηση σπιτιού για τους φοιτητές που έρχονται να φοιτήσουν στα δύο πανεπιστημιακά τμήματα του Ναυπλίου, καθώς η προσφορά σε σπίτια για μακροχρόνιες μισθώσεις είναι πολύ μικρή, γεγονός που σπρώχνει τις τιμές προς τα πάνω σε σχέση με πέρσι.

Έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ καταγράφει τις τιμές που θα κινηθούν τα ενοίκια για τους φοιτητές ανά την Ελλάδα, με το Ναύπλιο να κατέχει το αρνητικό ρεκόρ των υψηλότερων ενοικίων σε όλη την Πελοπόννησο.

Ακολουθεί κατά πόδας η Καλαμάτα, με τον Πύργο και την Πάτρα να φαίνεται πως είναι οι πιο προσιτές οικονομικά πόλεις για να μείνει κάποιος φοιτητής στην Πελοπόννησο. Που κυμαίνονται τα ενοίκια σε Τρίπολη και Σπάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φοιτητής στο Ναύπλιο. Έντονο το φοιτητικό στοιχείο σε μια πόλη που συναρπάζει

Γενικά το συμπέρασμα της έρευνας είναι πως στις πιο τουριστικές περιοχές τα ενοίκια για ένα μέσο πορτοφόλι είναι σχεδόν απλησίαστα. Ποικίλουν οι τιμές και από περιοχή σε περιοχή, στις μεγαλες πόλεις εκτός Αθηνών, όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

Οι τιμές των ενοικίων γενικά αναμένεται να είναι πιο ...τσουχτερές σε σχέση με πέρυσι.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Studio
2019: 200 ευρώ
2020: 200 - 300 ευρώ

Γκαρσονιέρα
2019: 250 -310 ευρώ
2020: 230 -350 ευρώ

Δυάρι
2019: Από 320 ευρώ
2020: 300 - 400 ευρώ

Δείτε αναλυτικότερα που θα κυμανθούν οι τιμές εκτός Αττικής:

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.