Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Κλειστά μαγαζιά

Φόβοι για πλιάτσικο στα κλειστά μαγαζιά

Ανήσυχοι οι έμποροι της Κορινθίας, ζητούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα.

Τη λήψη έκτακτων μέτρων, αναφορικά με την ασφάλεια των καταστημάτων, κατά την παρούσα περίοδο που έχει ανασταλεί  η λειτουργία τους ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου με επιστολή του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Οι έμποροι ζητούν αύξηση των περιπολιών καθώς φοβούνται για πλιάτσικο στις περιουσίες τους. Ήδη έχουν παρατηρηθεί απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Πελοποννήσου, όπως πρόσφατα στη Μεσσηνη.

Αναφέρει η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου:

«Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη περίοδος που διανύουμε, με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και την «ερήμωση» της αγοράς, βάσει των έκτακτων μέτρων ασφαλείας της κυβέρνησης, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ως προς την εμφάνιση κρουσμάτων κλοπών και φθοράς των καταστημάτων.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε την αύξηση των περιπολιών, επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε όλα τα σημεία όπου βρίσκονται κλειστά καταστήματα.

Ευελπιστούμε στα πλαίσια της μέχρι ώρας εξαιρετικής συνεργασίας μας, ότι θα ενεργήσετε κατάλληλα προκειμένου να διασφαλιστούν οι περιουσίες των εμπόρων.

Τέλος , ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αστυνομικό  Διευθυντή,μας διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί μέτρα  για την πλήρη φύλαξη της πόλης και των καταστημάτων».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.