Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Γιάννης Μπουντρούκας

Φλερτάρει με 179 ο Μπουντρούκας

Η πιθανή στήριξη σε Μπουντρούκα και ο ρόλος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας.

Περίεργες κινήσεις συνεχίζονται να γίνονται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο.

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας Μπουντρούκα από τη μια, η επίσκεψη της Γεννηματά στην Τρίπολη απο την άλλη, η διακήρυξη των 179, οι απειλές για διαγραφές όσων αποσκιρτισουν από τον χώρο αλληθωρίζοντας προς Τατούλη, δυο διαφορετικά πράγματα δείχνουν:

 

Ή ότι υπάρχει καλή μεθόδευση για στήριξη Μπουντρούκα ή είναι μόνος του και ψάχνει απεγνωσμένα στήριξη.

 

Η νεοσύστατη περιφερειακή παράταξη «Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019» ψηνόταν εδώ και περίπου τρεις μήνες και προσφάτως προέκυψε και η υποψηφιότητα Μπουντρούκα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας επιχειρεί από την πλευρά του να προσεγγίσει τα μέλη που υπογράφουν την διακύρηξη της κεντροαριστερής παράταξης, με στόχο νε εξασφαλίσει την στήριξή τους.

Ο ίδιος ο Γιάννης Μπουντρούκας με ανοιχτή επιστολή του προς τους 179 απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας:

«Αγαπητοί φίλοι
 
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχω αναλάβει με την υποψηφιότητά μου εν όψει των Περιφερειακών Εκλογών της Πελοποννήσου και προκειμένου να συνθέσω όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου για να βάλουμε επιτέλους όλοι μαζί την Περιφέρεια σε τροχιά ανάπτυξης παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόταση του νεοσύστατου αυτοδιοικητικού φορέα σας.

Τόσο οι ξεκάθαρες θέσεις που διατυπώνονται στο κείμενό σας όσο και οι υπογραφές που συνοδεύουν την ίδρυση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019» αποτελούν για μένα τις καλύτερες εγγυήσεις αρχικά για μια γόνιμη συνάντηση και στη συνέχεια για μια συνεργασία με διακριτούς ρόλους που σαν στόχο θα έχει να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα που κρατούν σε μία ιδιόμορφη ομηρία την Πελοπόννησο αλλά και τους πολίτες της.

Για το λόγο αυτό σας προσκαλώ να βρεθούμε από κοινού και να συζητήσουμε από κοντά όλες τις παραμέτρους αυτής της συνεργασίας. Χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς αποκλεισμούς και κυρίως χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.

Ένα ξεκίνημα που θα φέρει στο προσκήνιο τον πολίτη, θα αλλάξει την καθημερινότητα και θα ενεργοποιήσει ξανά όλες αυτές τις δυνάμεις που παραγκωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια και περιορίστηκαν δραματικά σε ένα παθητικό ρόλο σε σχέση πάντα με τις εξελίξεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο στόχος  της δημιουργίας μιας νέας, ανεξάρτητης και αυτόνομης αυτοδιοικητικής παράταξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί και δικό μου πρωταρχικό στόχο. Άλλωστε αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα και στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Με αυτές τις απόψεις και χωρίς να έχω στο μυαλό μου δεύτερες σκέψεις σας καλώ να βρεθούμε από κοντά για να συζητήσουμε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει, να αναλάβουμε μια κοινή πρωτοβουλία σύνθεσης δυνάμεων και να βάλουμε τις βάσεις για μια αποτελεσματική συνεργασία εν΄ όψει των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου 2019».

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.