Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ξεμένουν από καύσιμα τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ερμιονίδας

Φιλόδημος ΙΙ: 3 εκατ. ευρώ σε πέντε δήμους της Πελοποννήσου για αγορά απορριμματοφόρων

Η νέα χρηματοδότηση αφορά τους δήμους άνω των 50.000 κατοίκων και κατ' εξαίρεση δύο μικρούς δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών κατανέμεται ποσό ύψους 2.970.000 ευρώ από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” σε 5 Δήμους της Πελοποννήσου (4 της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο δήμος Πατρέων) για την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Η Απόφαση αναφέρει πως δικαιούχοι είναι οι Δήμοι με μόνιμο πληθυσμό από 50.000 και άνω κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή από την Ελληνική Στατιστική Αρχή και κατ΄ εξαίρεση οι Δήμοι Θήρας, Γρεβενών, Ευρώτα, Θάσου, Ανατολικής Μάνης και Σπάρτης.  

Οι δικαιούχοι δήμοι είναι:

Απορριμματοφόρα Φιλόδημος

Τα ποσά χρηματοδότησης αποτελούν επιχορήγηση και ο προγραμματισμός των δράσεων που εμπίπτουν στους στόχους της Απόφασης γίνεται από τους Δήμους.  Επιλέξιμες δαπάνες είναι η αγορά νέων απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, σύμφωνα με το Παράρτημα τεχνικών χαρακτηριστικών της Απόφασης. 

Στην περίπτωση που ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι μεγαλύτερος του ποσού χρηματοδότησης, τη διαφορά καλύπτει ο δικαιούχος με ιδίους πόρους ή από άλλο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.