Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Αναστάσιος Γανώσης

Φεύγει σαν φίλος από την Ένωση Ερμιονίδας ο Γανώσης

Οι λόγοι της παραίτησής του.

Την παραίτησή του από το πόστο του γενικού αρχηγού της Ένωσης Ερμιονίδας γνωστοποίησε ο Αναστάσιος Γανώσης. Οι λόγοι της παραίτησης έχουν να κάνουν με την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος, καθώς ο ίδιος θέλει να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα.

Όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησης:

«Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας. Απόφαση που προέρχεται από την προσήλωση μου στις νέες μου υποχρεώσεις ως Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας με συνέπεια να έχω περιορισμένο ελεύθερο χρόνο.

• Ως ιδρυτικό μέλος της ομάδας το 2011 και συντάκτης της ιδρυτικής της διακήρυξης εύχομαι το Δ.Σ του Συλλόγου να ξεπεράσει τις προσδοκίες του για την ομάδα και να καταφέρει αυτό που όλοι ονειρευτήκαμε το 2011 και είδαμε μέχρι και στα σαλόνια της Football League να γίνεται πράξη, μια Ερμιονίδα ενωμένη, χαρούμενη, αγκαλιασμένη να γεμίζει το γήπεδο του Κρανιδίου κάθε Κυριακή.

• Αποχωρώ σαν φίλος και γεμάτος περηφάνια έχοντας υπηρετήσει από πολλά και διαφορετικά πόστα την ομάδα χωρίς ποτέ να έχω ιδιοτελείς σκοπούς.

• Καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν!»

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.