Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Σύσκεψη για το πρόβλημα των σκουπιδιών στον Δήμο Ερμιονίδας

Φαράγγια, ρέματα, χείμαρρους, ποτάμια γέμισαν με σκουπίδια

Αυθαίρετη εναπόθεση απορριμμάτων από μη ευαισθητοποιημένους πολίτες

Αλόγιστη και αυθαίρετη εναπόθεση σκουπιδιών και απορριμμάτων από μη ευαισθητοποιημένους πολίτες, όχι μόνο στον αστικό ιστό αλλά και σε φαράγγια, ρέματα, χείμαρρους, ποτάμια και παραπόταμους, καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Σπάρτης Χρήστος Κανακάκος.

Όπως τονίζει ο κεντρικός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής για την καθαριότητα, θα επιλύσει το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα χρονίζοντα προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και καλεί τους δημότες να συμβάλουν με τη στάση τους για μια καθαρή πόλη.

Παράλληλα επισημαίνει ότι παρά το ότι η στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας υπολείπεται κατά πολύ των πραγματικών αναγκών της Πόλης, καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλους, ώστε η πόλη να διατηρηθεί καθαρή. Φυσικά δεν έχει βοηθήσει η έλλειψη ικανού αριθμού οχημάτων και μηχανημάτων, καθώς και ένα πρόβλημα στους διαγωνισμούς προμήθειας καυσίμων, το οποίο προσβλέπει η νέα Δημοτική αρχή να επιλύσει άμεσα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.