Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δεξίωση για το Νέο Έτος στο Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

Εύσημα στον Αντωνακόπουλο για το Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

Eορταστική δεξίωση για το Νέο Έτος, στο Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Αθήνας

Ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος έχει στήσει το καλύτερο από τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, στην εορταστική δεξίωση για το Νέο Έτος που έγινε στην Αθήνα. 

Όπως δήλωσε ο κος Αβραμόπουλος «Ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος πρέπει να υπερηφανεύεται ότι το γραφείο της Αθήνας είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης».

Ανάλογα εκφράστηκαν και άλλοι ευρωβουλευτές για το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, όπως ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κο Αντωνακόπουλο, για ό,τι έχει κάνει με σκοπό να προωθήσει την ευρωπαϊκή ιδέα στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος επισήμανε ότι τον Αύγουστο η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια και επιστρέφει στην κανονικότητα ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον της Ευρώπης.

Δεξίωση για το Νέο Έτος στο Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

Στο μέλλον της Ευρώπης άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έστειλε από την Αθήνα μήνυμα προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς και στην αλληλεγγύη των πολιτών.

Δεξίωση για το Νέο Έτος στο Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην ΕλλάδαΑπό την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην ευρωβουλευτής Κωστής Χατζηδάκης είπε ότι η Ευρώπη που δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται ακόμη, έχει ένα παράθυρο ευκαιρίας για να γίνει πιο αποτελεσματική και αλληλέγγυα, ζητώντας να κάνει τα βήματα που χρειάζονται για να πετύχει αυτό το στόχο. Αναφερόμενος δε ειδικά στην Ελλάδα επισήμανε ότι πρέπει να γίνει μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα και «να κάνουμε βήματα όχι μόνο στον τομέα της οικονομίας, αλλά και της αλλαγής νοοτροπίας».

Δεξίωση για το Νέο Έτος στο Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην ΕλλάδαΣτην εορταστική δεξίωση για το Νέο Έτος που οργάνωσαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές και ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, παραβρέθηκαν και άλλοι ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και πολύς κόσμος. 

Άκης Γκάτζιος

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.