Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Ναύπλιο

Περιήγηση ποδηλάτων, μαθητικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, ενημερωτικά φυλλάδια και δωρεάν ποδήλατα για βόλτα στους δημότες.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, συμμετέχουν στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο» με δράση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 πμ, με σημείο αφετηρίας τα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού στο Ναύπλιο.

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει ενεργά  και συμβάλλει στην κατεύθυνση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας με το άνοιγμα ενός ακόμη σταθμού ποδηλάτων μπροστά από το κτίριο της Βίλας Ζυμβρακάκη.

Ευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

 

Επίσης, διοργανώνουν:

  • περιήγηση ποδηλάτων με συμβολικό χαρακτήρα στο κέντρο της πόλης
  • έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργιών μαθητών/-τριών με θέμα την «Βιώσιμη πόλη» και διάχυση των μηνυμάτων τους στην τοπική κοινωνία,
  • ενημέρωση των πολιτών του Ναυπλίου με φυλλάδιο που περιέχει θέματα βελτίωσης της καθημερινής ζωής στην πόλη.

Τη συγκεκριμένη ημέρα 26-9-2020 και μετά το άνοιγμα του νέου σταθμού προκειμένου να γίνει προώθηση της μετακίνησης των πολιτών χωρίς αυτοκίνητο θα διατίθενται δωρεάν ποδήλατα στους δημότες (με σειρά προτεραιότητας) για μια σύντομη ποδηλατάδα.

Ευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

 

Στις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και την προώθηση της πεζής μετακίνησης, θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από την λοίμωξη COVID-19.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.