Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου

Ευκαιρία για παραγωγούς ελαιολάδου της Αργολίδας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους

Σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου από τον Σύλλογο Γεωπόνων Αργολίδας
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 7 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου διοργανώνει ο Σύλλογος Γεωπόνων Αργολίδας, το οποίο θα ξεκινήσει απόγευμα Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί Σάββατο, σε ημερομηνία που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των εμπλεκομένων στα διάφορα στάδια παραγωγής και διακίνησης ελαιολάδου στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προκειμένου να:

  1. Βελτιωθούν οι πρακτικές καθόλη τη διάρκεια ζωής του ελαιολάδου
  2. Να παρακινηθούν στην εμπορία ελαιολάδου με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
  3. Να αυξηθεί η ποσότητα του διακινούμενου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου
  4. Να γίνει κατανοητό ότι το προϊόν θα προωθηθεί στην αγορά μόνο όταν έχει άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, δεδομένου ότι η οργανολητική αξιολόγηση είναι θεσμοθετημένο κριτήριο ποιότητας και οι χώρες εισαγωγής εξετάζουν αυτό το κριτήριο.

Θα δοθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης και το κόστος του Σεμιναρίου είναι 100 €. Ανάλογη εκπαίδευση σε άλλους χώρους κοστίζει πολύ παραπάνω.

Το Σεμινάριο θα γίνει στο ΚΕΓΕ της Νέα Κίου, ήδη ο Σύλλογος Γεωπόνων έχει δρομολογήσει τη διαδικασία για την παραχώρηση της Αίθουσας που γίνονται οι εκπαιδεύσεις. Σε περίπτωση που δεν παραχωρηθεί ο χώρος του ΚΕΓΕ, τότε η εκπαίδευση θα γίνει στα χώρο των Γραφείων του Συλλόγου.

Για συμετοχή πρέπει να στείλετε τη συνημμένη Αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου με Φαξ ή E-mail, ενώ για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
α) 6944366125 (Κώστας Ρούμπος)
β) 6986609450 (Δημήτρης Πέτσικος)

- ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
- Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2