Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βασίλης Σιδέρης ΕΠΣ Αργολίδας τεστ Covid

Το ευχαριστώ του Βασίλη Σιδέρη στον Παναγιώτη Νίκα

600 τεστ αντισωμάτων για τις ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας.

Το κοινό συμφέρον μπροστά στην απειλή της πανδημίας κοίταξε ο περιφερειάρχης πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χορηγώντας 600 τεστ αντισωμάτων SARS COVID-19 για τις ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού.

Η κίνηση αυτή του περιφερειάρχη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη ο οποίος θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα και τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αργολίδας:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αργολίδας ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Πελοποννήσου κ. Βασίλειο Διαμαντόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη χορήγηση 600 τεστ αντισωμάτων SARS COVID-19 (γρήγορα τεστ γνωστά και ως "rapid test covid").

Συμμεριζόμενοι τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του covid-19 πρόθεσή μας είναι να θωρακίσουμε το ποδόσφαιρο της Αργολίδας».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.