Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκος Λυγερός

Έξυπνα παιχνίδια με τον Νίκο Λυγερό στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Παρουσίαση παιχνιδιών Στρατηγικής – Λογικής

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει εκδηλώσεις παρουσίασης παιχνιδιών Στρατηγικής – Λογικής σε Άργος και Ναύπλιο με προσκεκλημένο τον Νίκο Λυγερό.

Ο κ. Νίκος Λυγερός είναι Επισκέπτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ειδικεύσεις μαθηματικών, υπολογιστών, τεχνητή νοημοσύνη, επιστημολογίας, γλωσσολογίας, βιοηθικής, στρατηγικής και εκπαίδευσης έχει ασχοληθεί, σε βάθος, με τις δομές του εγκεφάλου και την ανάπτυξη της νοημοσύνης. 

Από τα δεδομένα που έχουν προκύψει, έχει εκδώσει βιβλία και έχει σχεδιάσει έξυπνα παιχνίδια, προκειμένου μέσα από αυτά και τη δημιουργική απασχόληση, οι μαθητές/-τριες να αναπτύσσουν δεξιότητες, ικανότητες, συγκέντρωση, αλλά ακόμα και να ξεπερνούν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Οι εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου στις 23 Ιανουαρίου 2019, από ώρα 08:30 π.μ. έως και 13:30, όπου οι μαθητές/-τριες θα ασχοληθούν με τα έξυπνα παιχνίδια.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.