Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017

Εξωστρέφεια και επιχειρηµατικές εκδηλώσεις κύρους

Πλησιάζει η έναρξη της έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 με ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 13 Σεπ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Είναι πια πολύ κοντά η έναρξη της μεγάλης Έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 που για φέτος φιλοξενείται στην Αργολίδα. Η συμμετοχή των εκθετών δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και εξωστρέφειας, πυλώνες άλλωστε της φιλοσοφίας της Έκθεσης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα Επιμελητήρια και οι επιχειρηματίες, οι παραγωγοί, οι έμποροι, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό ώστε όταν η Έκθεση ανοίξει τις πύλες της για το κοινό να αποτελεί πραγματικά ένα εμπορικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός, αντάξιο της παραγωγικής βάσης της Πελοποννήσου.

Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες, αλλά ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί και αυτός δεν είναι άλλος από την δοκιμασία στην πράξη ενός μοντέλου συνεργασίας που ενώνει φορείς, επαγγελματίες και κοινό. Η ίδια η διοργάνωση της Έκθεσης, η δημιουργική χαρά που επικρατεί σε όλους όσοι συμμετέχουν, η αισιόδοξη στάση ανοιχτής επιχειρηματικότητας αποτελούν ένα μοντέλο που δείχνει τον δρόμο και για περαιτέρω συνεργασίες και δράσεις.

Η συμμετοχή του κοινού έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από την αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα – η ανταπόκριση στην καμπάνια της Έκθεσης είναι εντυπωσιακή και αποδεικνύει ότι πρόκειται όντως για ένα γεγονός που ενδιαφέρει τον κόσμο και έχει αγκαλιαστεί από το κοινό, από επαγγελματίες και παραγωγούς από άλλα σημεία της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό.

Η Έκθεση θα ανοίξει για το κοινό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου. Αποτελεί σίγουρα μια θαυμάσια ευκαιρία για να ταξιδέψει κάποιος στην Αργολίδα, να νιώσει τον παλμό της Πελοποννήσου, να ενημερωθεί για προϊόντα, υπηρεσίες και καινοτομίες που τον ενδιαφέρουν, να ανακαλύψει την καρδιά της Πελοποννήσου και της παραγωγικής της δύναμης, αλλά και να συνδυάσει την εμπειρία με την γνωριμία της υπέροχης Αργολικής Γης.

Στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO Αργολίδα 2017 πραγµατοποιούνται παράλληλα επιχειρηµατικές εκδηλώσεις µε στόχο την εδραίωση του κύρους της στην συνείδηση επαγγελµατιών και καταναλωτών ως µείζονος σηµασίας εµπορικό γεγονός σε βάθος χρόνου.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2