Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρβανιτιά

Εξηγήσεις από την ΕΤΑΔ θα ζητήσει ο Κωστούρος για τα ερείπια που έχει αφήσει στο Ναύπλιο

Χαρακτηρίζει απαράδεκτη την στάση της απέναντι στον Δήμο πριν το ραντεβού τους την επόμενη εβδομάδα.

Συνάντηση με στελέχη της Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου θα έχει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την ερχόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Επί τάπητος θα τεθούν τα κτήρια και οι εκτάσεις της ΕΤΑΔ στο Ναύπλιο που σαπίζουν εδώ και δεκαετίες. Περιουσιακά στοιχεία όπως το Ξενία στην Ακροναυπλία, τα οικόπεδα του Αγίου Αναστασίου, το Κονδύλι, το Γήπεδο Ιρίων, ο κήπος και η πισίνα του Αμφιτρύωνα, το κτήριο εξυπηρέτησης λουομένων στην Αρβανιτιά κ.α.

Αρκετά από αυτά μάλιστα βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη, που τα καθιστά μη αξιοποιήσιμα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων κρατά στάση αναμονής περιμένοντας πρώτα να ακούσει ποιά είναι τα σχέδια της ΕΤΑΔ για την περιουσία της στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.

Όπως δηλώνει ο Δ. Κωστούρος:

«Η δημόσια περιουσία στο Δήμο μας είναι ίσως το μεγαλύτερο θέμα. Η «αξιοποίησή» της από την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ) μέχρι τώρα είναι απαράδεκτη. Ακόμη πιο απαράδεκτη η συμπεριφορά της ΕΤ. Α. Δ. απέναντι στο Δήμο. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις συνάντηση στην Αθήνα. Η συζήτηση θα καθορίσει και τις επόμενες κινήσεις μας. Μέχρι τώρα ο Δήμος μας με τον πολιτικό πολιτισμό που τον χαρακτηρίζει επέμενε με αιτήματα, επικοινωνίες και γνωστοποίηση των θεμάτων. Επίσης καθαρίζει, συντηρεί και «εισπράττει» και όλη τη δυσαρέσκεια των πολιτών για κομμάτια του δήμου που όχι μόνο δεν του ανήκουν αλλά πεισματικά οι ιδιοκτήτες τους (δημόσιο- υπουργείο- φορείς) παραμελούν. Ξενοδοχεία Ακροναυπλίας - οικόπεδα Αγίου Αναστασίου - Κονδύλι - Γήπεδο Ιρίων - κήπος και πισίνα - κτίριο εξυπηρέτησης λουομένων στην Αρβανιτιά κ.α. για τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε».

Banner Home Design

Riviera Banner

Σχόλια

kiotis (χωρίς επαλήθευση) Παρασκευή 19/06/2020 - 12:32

Θα κανει κατι για την χωματερη της καραθωνας που η βρωμα φτανει οταν εχει αερα μεχρι την αρβανιτια.? χειμωνα τα πυρηνουργεια, καλοκαιρι η χωματερη έγκλημα.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.