Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ξυλόκαστρο Αρδευτικά

Ετοιμάζονται στο Ξυλόκαστρο για τη νέα αρδευτική περίοδο

Σε πλήρη εξέλιξη έργα καθαρισμού και επισκευής υδραυλάκων, δεξαμενών, δικτύων και αντλιοστασίων

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται στο δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για τη νέα αρδευτική περίοδο. Μάλιστα οι ιθύνοντες εντοπίζουν την αναγκαιότητα της ορθολογικής διαχείρισης των αποθεμάτων νερού, ειδικά φέτος που οι βροχοπτώσεις ήταν περιορισμένες. 

Έτσι λοιπόν, ολοκληρώθηκαν στις περισσότερες τοπικές κοινότητες οι εργασίες για την προετοιμασία της άρδευσης. Καθαρισμοί υδραυλάκων και δεξαμενών, επισκευές δικτύων και αντλιοστασίων είναι ήδη σε εξέλιξη. Ταυτόχρονα σχεδιάζονται και υλοποιούνται επεκτάσεις και βελτιώσεις δικτύων. 

«Η δημοτική άρδευση αντιμετωπίζει χρόνια διαρθρωτικά και διαχειριστικά προβλήματα αλλά κυρίως έλλειψη των αναγκαίων υποδομών για την αξιοποίηση του διαθέσιμου νερού. 
Ιδιαίτερα η  φετινή χρονιά με τις μειωμένες βροχοπτώσεις απαιτεί την έγκαιρη προετοιμασία για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. H στήριξη της αγροτικής οικονομίας είναι βασική μας προτεραιότητα και η άρδευση είναι ο βασικός πυλώνας της»,
σημειώνεται με έμφαση στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.