Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δίμηνο Στατιστικά

Εθνικές εκλογές 2019: Ψήφος εμπιστοσύνης στο anagnostis.org

Ζαλίζουν τα νούμερα για portal τοπικής εμβέλειας. Πάνω από 620.000 μοναδικοί επισκέπτες μας προτίμησαν για την ενημέρωσή τους το τελευταίο δίμηνο, ενώ μόνο τη μέρα των εκλογών και την επομένη, οι προβολές ξεπέρασαν τις 70.000

Ψήφο εμπιστοσύνης για μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση πήρε ο anagnostis.org μεταφέροντας πρώτος και με απόλυτη εγκυρότητα το εκλογικό αποτέλεσμα σε Αργολίδα και Πελοπόννησο και όλες τις τοπικές πολιτικές εξελίξες.

Η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας αποδεικνύεται πως είναι διαρκής καθώς μόνο το τελευταίο δίμηνο (9 Μαϊου - 9 Ιουλίου) μας έχουν διαβάσει πάνω από 620.000 μοναδικοί επισκέπτες, ενώ το ίδιο διάστημα οι προβολές σελίδων ξεπερνούν τις 880.000.

Δίμηνο Στατιστικά

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, καθώς μέσα στο διήμερο της Κυριακής και της Δευτέρας 7-8 Ιουλίου, ως τοπικό Portal ξεπεράσαμε τις 70.000 προβολές, ενώ οι μοναδικοί επισκέπτες το ίδιο διάστημα άγγιξαν τους 50.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics. 

Γι' αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμα θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια να σας μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα συμβαίνουν για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.