Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
47η εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κίο

Εθελοντική Αιμοδοσία την Πρωταπριλιά στο Άστρος

Έκκληση για συμμετοχή - Οι ανάγκες σε αίμα πολλαπλασιάζονται

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνεται την Πρωταπριλιά στο Άστρος. Έκκληση για συμμετοχή απευθύνεται μέσω της ανακοίνωσης του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρίπολης, στην οποία αναφέρεται:

«Τις τελευταίες ημέρες, ενώ η επιδημία του ιού SARS-COV-2 βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας παρατηρείται οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος στην Αιμοδοσία, η οποία οφείλεται στη δυσκολία των εθελοντών αιμοδοτών να προσέλθουν στο Νοσοκομείο λόγω φόβου αλλά και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταγγιζόμενων ασθενών. Για να μην προσθέσουμε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Υγεία και το πρόβλημα έλλειψης αίματος, σας παρακαλούμε και σας ενθαρρύνουμε να προσέλθετε να αιμοδοτήσετε. Είστε ασφαλείς, λαμβάνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Την 1η Απριλίου 2020 και ώρα: 09.00 – 14.00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου Άστρους. Σας περιμένουμε Δίνουμε αίμα… Μένουμε στο σπίτι»

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.