Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
καρδιά

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ξυλόκαστρο

Διήμερο αιμοδοσίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη

Με πρωτοβουλία της Π.Ο.Σ.Ε.Α., της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και της Περιφέρειας Αττικής και με την Συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) ορίστηκε η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία από Δευτέρα 8 έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Το θέμα της φετινής καμπάνιας είναι το «Δώσε Αίμα για έναν Κόσμο πιο Υγιή».

Με την πρωτοβουλία αυτή θα τιμήσουν στο Ξυλόκαστρο τον ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. 
Η ανακοίνωση σημειώνει μεταξύ άλλων πώς: «θα αναδείξουμε την σημαντική προσφορά των Τακτικών Εθελοντών Αιμοδοτών αλλά και όλων αυτών που προσφέρουν το Αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Την εβδομάδα 8-14 Ιουνίου εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων θα αναδείξουν τα προβλήματα, θα προτείνουν λύσεις και οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας θα αναφέρουν στοιχεία που θα κάνουν τον καθέναν από εμάς να αντιληφθεί την υποχρέωση όλων μας σ' αυτή την προσπάθεια για να γίνει η χώρα αυτάρκης από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Είναι χρέος όλων μας να συνεισφέρουμε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν σε όλη την χώρα οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και οι υπεύθυνοι πολίτες.

Το Ξυλόκαστρο και ο ευρύτερος Δήμος πρέπει να αποδείξει ότι από το 1987 έως σήμερα καλύπτει τις ανάγκες του και συνεισφέρει και στην υπόλοιπη χώρα για τους χιλιάδες χρόνια πάσχοντες συνανθρώπους μας. Πρέπει και αυτή τη φορά να είμαστε παρόντες και να φέρουμε κοντά μας και έναν φίλο μας για να ενταχθεί στην μεγάλη οικογένειά μας.

Αψηφούμε τον φόβο γιατί η διάθεσή μας για Προσφορά Ζωής είναι μεγαλύτερη», καταλήγει.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.