Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πευκιάς καθαρισμός

Εθελοντές καθάρισαν τον Πευκιά Ξυλοκάστρου

Αγαπάμε το δάσος και φροντίζουμε να είναι καθαρό, λέει ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας

Εθελοντές, αιρετοί, παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένοι βρέθηκαν όλοι μαζί την Κυριακή 31 Μαΐου το πρωί στην εθελοντική δράση καθαρισμού του Αισθητικού δάσους «Πευκιάς», την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Μεταξύ αυτών και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο οποίος συμμετείχε ενεργά, όντας κάτοικος και ο ίδιος Ξυλοκάστρου, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους, ως μέλος της ομάδας εθελοντικού καθαρισμού.

Ο αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Βλάση Τσιώτο για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του τονίζοντας χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά τη δύναμη του εθελοντισμού.

«Η αγάπη των συμπολιτών μας για τον Πευκιά, για τον πνεύμονα οξυγόνου αλλά και ιδιαίτερης ομορφιάς σε έναν από τους παραθεριστικούς Δήμους του Νομού μας, είναι εκείνη που καθοδήγησε για άλλη μια φορά τη δημιουργία ομάδα εθελοντών, η οποία μας αποδεικνύει την σημαντικότητα της προσφοράς. Αγαπάμε το δάσος και φροντίζουμε να είναι καθαρό». 
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.