Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Έσπερίδα για τον ρόλο του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες

Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 15 Απρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες»και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

Υπερέχοντας στις σπουδές Ναυτιλιακών, η κορυφαία εκπαιδευτική δύναμη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά, προβαίνει στη διοργάνωση της εν λόγω εσπερίδας, συγκεντρώνοντας εξέχουσες προσωπικότητες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του περιβάλλοντος, της δημοσιογραφίας, αλλά και της πολιτικής, προκειμένου να αναλύσουν μέσα από τις εισηγήσεις τους το ζωτικό ρόλο ενός λιμανιού στην τοπική κοινωνία, εστιάζοντας στο παράδειγμα του λιμανιού του Πειραιά και τον οικονομικό και πολιτιστικό του αντίκτυπο στην κοινωνία του Πειραιά.

Στην Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά θα απευθύνει χαιρετισμό η κα. Γεωργία Γεννιά, Βουλευτής Σύριζα Α’ Πειραιώς και Νήσων και o  κ. Πέτρος Κόκκαλης , Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας/ Δήμος Πειραιά, ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Νικόλαος Παρασκευάς, Δημοσιογράφος Ναυτιλιακών- Γενικός Διευθυντής στο ΚΑΝΑΛΙ 1 Πειραιά.

Με την παρουσία του θα τιμήσει την Εσπερίδα και ο κ. Γιάννης Γιαννέλης, Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.

Ομιλητές:

  • Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π.)
  • Θεόδωρος Κόντες, Πρόεδρος Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και φορέων Ναυτιλίας
  • Nεκτάριος Δεμενόπουλος, DeputyManager Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.)
  • Νικόλαος Καβαλλιέρος, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α., Μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Ε.Ν. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας), Γενικός Διευθυντής SEAJETS
  • Θεόδωρος Χουλιάρας, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ναυτιλιακών Μελετών
  • Παράσχος Καραβατάκης,Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)
  • Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Διευθυντής Ε.ΠΕ.Γ.Α (Ενεργειακό & Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου), Energy and Environment Phd

Η Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ (Φίλωνος 39, τηλ. 2104120313) πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ναυτιλιακών του EDUCATIONFESTIVAL 2018,του κορυφαίου θεσμού που φέτος «κλείνει» 10 χρόνια δωρεάν εκπαίδευσης.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org