Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Χρήστος Αντωνόπουλος

Ερωτηματικά Αντωνόπουλου για τους «Δρόμους Πολιτισμού»

Απαντήσεις για την «ταμπακιέρα» ζητά ο Χρήστος Αντωνόπουλος από τον Τάσσο Χειβιδόπουλο - Στήριξη Νίκα στον υποψήφιό του.

Δεν πείστηκε από την απάντηση Χειβιδόπουλου αναφορικά με τα απλήρωτα τιμολόγια για τους «Δρόμους Πολιτισμού» ο δικηγόρος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Αντωνόπουλος, επιμένοντας στα όσα έχει καταγγείλει αρχικά.

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Αντωνόπουλος:

«Τα ερωτηματικά για τους χειρισμούς του αντιπεριφερειάρχη είναι τεράστια και απαιτούνται άμεσες, ευθείες και ειλικρινείς απαντήσεις. Ας απαντήσουν αν έχουν προτρέψει επαγγελματίες και συλλόγους της περιοχής να κόψουν τιμολόγια σε ΜΚΟ η οποία δεν έχει σύμβαση με την Περιφέρεια για τους "Δρόμους Πολιτισμού". Ας μας απαντήσουν γιατί συνέχισαν τους "Δρόμους Πολιτισμού" ενώ δεν είχαν εγκεκριμένη σύμβαση και μετά όταν πλέον δεν εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ήξεραν πως δεν είχαν τρόπους να πληρώσουν. Ας απαντήσουν χωρίς περιστροφές γιατί εδώ και ένα χρόνο κοροϊδεύουν τους εμπλεκόμενους πως θα πληρωθούν κρατώντας τους ομήρους εν όψει εκλογών. Ας απαντήσουν στους Πελοποννησίους και τους Αργολιδείς αλλά πάνω από όλα στη δικαιοσύνη για τις παράνομες πράξεις για τις οποίες τους έχω καταγγείλει στη δικαιοσύνη.  Με το άρωμα σκανδάλου να αναφύεται στην ατμόσφαιρα ο κ. Χειβιδόπουλος συμπαρασύρει και πολλούς αγνούς επαγγελματίες και συλλόγους οι οποίοι καλόπιστα υπάκουσαν τις προτροπές του και συνέργησαν σε διάπραξη παράνομων πράξεων. Άμεσα η δικαιοσύνη πρέπει να διενεργήσει τον απαιτούμενο έλεγχο και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν».  

Στήριξη Νίκα σε Αντωνόπουλο

Την στήριξή του στον υποψήφιό του Χρήστο Αντωνόπουλο έδωσε ο Παναγιώτης Νίκας, μέσω δηλώσεων που έκανε στο περιθώριο του εορτασμού του πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου.

Επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης: «Ο κ.Αντωνόπουλος, είναι έγκριτος δικηγόρος, και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Εχει πλήρη γνώση των όσων έχει καταγγείλλει,και για τα οποία δεν έχω λόγο αμφισβήτησης. Είναι προφανές πως για τα καταγγελλόμενα θα μιλήσει η ελλληνική δικαιοσύνη. Ειλικρινά λυπάμαι που τόσοι επαγγελματίες μένουν απλήρωτοι με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Θέμα που θα ρυθμίσουμε με απόλυτα νόμιμο τρόπο».

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.