home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Ερμιονίδα: Τρικυμία εν κρανίω για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού

Για τρικυμία εν κρανίω αναφορικά με τα όσα αποφασίστηκαν για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ερμιονίδα κάνει λόγο ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ., Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου.

Όπως σημειώνει σε σχετική δήλωσή του:

«Έπρεπε να σταλούν δυο επιστολές από τον Δήμαρχο του Δήμου Ερμιονίδας κ. Γ. Γεωργόπουλο για την άμεση έναρξη των εμβολιασμών στην Ερμιονίδα, και να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες, τα άτομα της τρίτης ηλικίας, να ενεργοποιηθεί ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδρέας Πουλάς ο οποίος με χθεσινή παρέμβαση του στην Βουλή παρουσίασε το αυτονόητο αίτημα  όλης της Ερμιονίδας να λειτουργήσει άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου εμβολιακό κέντρο.

Στην συνέχεια είχαμε ανακοινώσεις του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Κοντοζαμάνη ότι μέσα στο Φεβρουάριο «θα έχουμε επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές για να εξυπηρετούμε καλύτερα τον πληθυσμό αφού θα έχουμε περισσότερα εμβόλια, θα αυξάνονται τα ραντεβού» και όλα αυτά για κάτι που γνωρίζαμε ότι το Κ/Υ Κρανιδίου θα λειτουργήσει ως εμβολιακό κέντρο στο τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, αφού το πρόβλημα είναι η επάρκεια και η διανομή των εμβολίων.

Παρακολουθούμε και στα ΜΜΕ τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή     Ένωση , τα Κράτη Μέλη της και τις εταιρείες που παράγουν εμβόλια θυμώνουμε .ότι η Κεντρική Διοίκηση δεν λέει την αλήθεια και αφήνει τους τοπικούς φορείς στο σκοτάδι, δημιουργούν σύγχυση στους πολίτες  και καταρρέει η εικόνα της ετοιμότητας του «επιτελικού κράτους». Είναι απαράδεκτο να ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τους δημότες μας πάνω από 80 ετών με την προϋπόθεση να μετακινηθούν 160 χιλιόμετρα για τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου ή να ταξιδέψουν στο γειτονικό νησί των Σπετσών. 

Άρα δεν είναι απάντηση σοβαρότητας και υγειονομικής ευθύνης ότι στην Ερμιονίδα θα έχουμε εμβολιασμούς μέσα στο Φεβρουάριο ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη ηλεκτρονικά η διαδικασία αιτήσεων για τα ραντεβού, από τον Ιανουάριο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα: «τρικυμία εν κρανίω» για όλους αυτούς που σκέφτηκαν και οργάνωσαν τον σχεδιασμό του εμβολιασμού στην Ερμιονίδα. Λόγια πολλά χωρίς αποτέλεσμα, με κανένα σεβασμό στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Όταν προσπαθείς να κρύψεις την αλήθεια, παρουσιάζεις το επιμέρους, έρχεται η ώρα και φανερώνονται όλα. 

Απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα από όλους για να ανοίξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εμβολιακό κέντρο στην Ερμιονίδα, για να εξυπηρετηθούν όλοι οι δημότες, όλοι οι κάτοικοι της Ερμιονίδας».  

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button