home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ερμιονίδα: Έκπληκτος ο δήμαρχος με το καθολικό lockdown – Επιστολή Γεωργόπουλου σε Χαρδαλιά

Έκπληκτος εμφανίζεται ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος από το καθολικό lockdown που επιβλήθηκε σήμερα στην Αργολίδα. Μάλιστα απέστειλε επιστολή προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, ζητώντας του να επανεξετάσει την απόφασή του αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το Δήμο Ερμιονίδας.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του δημάρχου:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε και μάλιστα από τα Μ.Μ.Ε, ότι ο Δήμος Ερμιονίδας τίθεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown από αύριο μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου 2021 μαζί με τους υπόλοιπους Δήμους της Π.Ε Αργολίδας.

Σύμφωνα με την δική σας εμπιστευτική ενημέρωση, που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, στο Δήμο μας δεν υπάρχει κανένα θετικό κρούσμα εδώ και αρκετό καιρό.

Απορούμε λοιπόν γι’ αυτή την απόφασή σας, όταν μάλιστα στο παρελθόν όπου είχαν προκύψει κρούσματα σε μεγάλη μερίδα μεταναστών σε Κέντρο Φιλοξενίας στο Δήμο μας το αυστηρό lock down είχε επιβληθεί μόνο στα όρια της Ερμιονίδας. Τώρα γιατί δεν εφαρμόζεται μόνο σε περιοχές που υπάρχει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων ;

Όπως γνωρίζετε μια τέτοια απόφαση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην τοπική Οικονομία και στην τοπική Κοινωνία, γι’ αυτό παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας κατά το μέρος που αφορά τον Δήμο Ερμιονίδας.

Παρακαλούμε τους κ.κ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας όπως συνδράμουν στην στήριξη του αιτήματός μας».

Lockdown στην Ερμιονίδα

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button