Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έρχονται νέα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Πελοπόννησο

Σχεδιάζεται χώρος transit στην Κόρινθο, που θα λειτουργεί ως τροφοδότης των υπόλοιπων δομών που θα δημιουργηθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 10 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην κατασκευή νέου κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Πελοπόννησο εμφανίζεται η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εάν συνεχίσουν να είναι αυξημένες οι μεταναστευτικές ροές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, εκτός από την περιοχή του Καραβόμυλου, άλλο ένα κέντρο φιλοξενίας θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Κορίνθου. Και οι δύο αυτοί χώροι, θα έχουν χαρακτήρα “transit”, καθώς οι πρόσφυγες θα διαμένουν εκεί για λίγες ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα κέντρα φιλοξενίας και να μεταφερθούν σε αυτά για πιο μόνιμη εγκατάσταση.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η δημιουργία Κέντρων Φιλοξενίας και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, στα οποία θα μεταφέρονται αυτοί που θα φιλοξενούνται προσωρινά στην Κόρινθο. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται γι' ακόμα μια φορά το ρεπορτάζ του anagnostis.org για το μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης, ως προς την δημιουργία δομών φιλοξενίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την εγκατάσταση τουλάχιστον 4.500 προσφύγων και μεταναστών, σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και Κορινθία.

 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.