Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ραφαήλ Μπαρού

Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου υπέρ Μπαρού: Υπάρχουν βαθύτερα αίτια για την διαγραφή του

Στο πλευρό του προέδρου του μετά την αποπομπή του από την παράταξη Κωστούρου. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο.

Στήριξη στον πρόεδρό του Ραφαήλ Μπαρού μετά την διαγραφή του από την δημοτική παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», παρέχει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με ανακοίνωση που εξέδωσε και που υπογράφεται από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι η εν λόγω απόφαση πάρθηκε εν κρυπτώ και πως αν είχε κληθεί ο ίδιος να «απολογηθεί» θα ακούγονταν πραγματικά γεγονότα καθώς και τα βαθύτερα αίτια αυτής της διαγραφής.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου - Ερμιονίδας σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Δήμαρχος Ναυπλίου σε μια διάθεση υποτίμησης της προσωπικότητας του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, αλλά και επί πολλές δεκαετίες Πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, τον διέγραψε από την Δημοτική Παράταξη που τον στηρίζει επικαλούμενος λόγους ΑΣΕΒΕΙΑΣ.

Όλοι οι πολίτες βέβαια γνωρίζουν ότι τον διέγραψε λόγω της επιμονής του να συνεισφέρει και ο Δήμος στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας στη Καρδίτσα, αγοράζοντας είδη πρώτης ανάγκης σε μια εκστρατεία δηλαδή αλληλεγγύης που ο ίδιος ο Δήμαρχος ανακοίνωσε, κάτι και το οποίο ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

Το οξύμωρο της όλης Ιστορίας είναι ότι δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα. Πάρθηκε μια απόφαση εν ΚΡΥΠΤΩ ερήμην του «Κατηγορουμένου».

Η στοιχειώδης Νομική διαδικασία επιβάλλει την «ΑΠΟΛΟΓΙΑ» του «Κατηγορούμενου».

Εκεί λοιπόν θα ακούγονταν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ καθώς και τα βαθύτερα αίτια αυτής της διαγραφής.

Είναι δύσκολο να σκεφτούμε πως άνθρωποι που εμφανίζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές διαχειρίζονται σοβαρές υποθέσεις των πολιτών, γιατί και μόνος του ο όρος ΑΣΕΒΕΙΑ παραπέμπει σε άλλους συνειρμούς, όχι σε δημόσιο λειτουργό που υπηρετεί νόμιμες διαδικασίες ενός Δημοκρατικού πολιτεύματος.

Και πριν εκτεθούμε ανεπανόρθωτα  στο Πανελλήνιο με τέτοιες κωμικοτραγικές καταστάσεις καλούμε την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου να σταθεί στο ύψος της και να ασχοληθεί περισσότερο  με τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου, παρά με τέτοιες αδιαφανείς διαδικασίες».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.