Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Εργατικό κίνημα συνδικαλιστές

Εργασιακά δικαιώματα και συνδικαλιστικό κίνημα στο επίκεντρο εκδήλωσης στο Ναύπλιο

Τι άλλο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι παρευρισκόμενοι.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για τις εξελίξεις στον κλάδο, τις ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα με τα δεκάδες αντεργατικά -όπως τα χαρακτηρίζουν- νομοσχέδια που ψηφίστηκαν το τελευταίο καιρό, κατά τη διάρκεια της καραντίνας και στην συνέχεια, καθώς και την αναγκαιότητα της ανασύνταξης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, την Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνοσυνελεύσης, στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Όπως σημειώνουν στο κάλεσμά τους:

«Η δικιά μας απάντηση μπροστά στην επίθεση που δεχόμαστε είναι μαζικά σωματεία και συνδικάτα που θα πρωτοστατούν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων κόντρα στην τρομοκρατία της εργοδοσίας και του κράτους.

Καλούμε τους συναδέλφους στον κλάδο αλλά και κάθε εργαζόμενο, να συμμετέχουν, σε αυτό το Εργατικό Φεστιβάλ που οργανώνει το συνδικάτο μας, όπου πέρα από τη συζήτηση θα περιέχει, προβολή βίντεο από τα 20 χρόνια του Π.Α.ΜΕ., έκθεση φωτογραφίας, αφιέρωμα στο εργατικό – λαϊκό τραγούδι.

Συνάδελφοι ελάτε να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε αλλά και να διασκεδάσουμε, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.