Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρισδιάστατη απεικόνιση για το Έπος του 1940

Το Έπος του 1940 σε 3D (Pics, Video)

Το Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας παρουσιάζει το Διόραμα με τίτλο «Πίνδος 1940».

Το Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας τιμώντας τα 80 χρόνια από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο, παρουσιάζει το Διόραμα με τίτλο «Πίνδος 1940». Πρόκειται για μία τρισδιάστατη απεικόνιση του Έπους του 1940 κλίμακας 1:1, διαστάσεων 30 τ.μ.

Το διόραμα, το οποίο εκτίθεται στον 1ο όροφο, αποτυπώνει τις σκληρές συνθήκες του Πολέμου, το ηθικό, τη θέληση και την πίστη για τη νίκη των Ελλήνων μαχητών και των γυναικών της Ηπείρου που τους συνέδραμαν κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Τρισδιάστατη απεικόνιση για το Έπος του 1940

 

Τρισδιάστατη απεικόνιση για το Έπος του 1940

 

Η σύλληψη της ιδέας, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του μουσείου και ομάδα εθελοντών με μηδενικό κόστος.

Στο χώρο θα φιλοξενούνται επίσης ομάδα αναβιωτών, Αξιωματικοί και Στρατιώτες του 1940 και θα σταθμεύσουν προσωρινά, οχήματα εποχής του συλλόγου Διατήρησης Ιστορικών Οχημάτων.

Τρισδιάστατη απεικόνιση για το Έπος του 1940

 

Το Πολεμικό Μουσείου θα είναι ανοικτό καθημερινά, Σάββατο και Κυριακή 10:00 έως 17:00, τηρουμένων των υφιστάμενων μέτρων Covid-19.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.