Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Επιτροπή για τον Τουρισμό της Αργολίδας

Σύσταση Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας - Πρόεδρος ο Παναγιώτης Ψυχογυιός.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Απρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Τετάρτη 11 Απριλίου συνεδρίασε το Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αργολίδας  στα πλαίσια  του προγραμματισμού ανταποδοτικών  δράσεων για τα μέλη του Επιμελητηρίου για το άμεσο διάστημα.

Σκοπός της συνάντησης  ήταν η υποστήριξη ανά κλάδο των επαγγελμάτων που απαρτίζουν το τμήμα υπηρεσιών και η κατάρτιση δράσεων κατόπιν διαβουλεύσεων – συναντήσεων με τα μέλη του Επιμελητηρίου και τα θεσμικά όργανα που τους εκπροσωπούν.

Επιπλέον αποφασίστηκε  η συγκρότηση «Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας». Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Ψυχογυιός και στο άμεσο προσεχές διάστημα θα οριστικοποιηθεί η σύνθεσή της.

Παναγιώτης Ψυχογυιός

Η βούληση και η κατεύθυνση είναι η επιτροπή να απαρτίζεται από θεσμικούς παράγοντες και επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και συναφή επαγγέλματα από όλη την Αργολίδα.

Για το λόγο αυτό, παράλληλα με τις ενέργειες του επιμελητηρίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι από τον κλάδο του τουρισμού να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατό.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org