Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίθεση σε Γκιόλα για ένα ραντεβού που δεν έκλεισε

Επίθεση σε Γκιόλα για ένα ραντεβού που δεν έκλεισε

Δυσαρεστημένος ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους με την απάντηση του βουλευτή σε αίτημά τους
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ένα ραντεβού που δεν έκλεισε ήταν για αιτία για την επιστολή που έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους στο βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα, κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς για αδιαφορία.  

Για την ιστορία ο Εμπορικός Σύλλογος είχε ζητήσει τη μεσολάβηση του βουλευτή για να κλειστεί ραντεβού με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την ΔΕΗ.

Ο κ. Γκιόλας δεν κατόρθωσε να κλείσει ο ίδιος το ραντεβού και ως εκ τούτου τους έδωσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της γραμματείας του Υπουργείου για να το κάνουν οι ίδιοι.

Όπως σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους:

Ο Σύλλογος μας αν ήθελε να βρει τα τηλέφωνα του Υπουργείου και της Γραμματείας της Πολίτικης ηγεσίας μπορούσε να το κάνει και μόνος του, και δεν κρίνει ότι στην εποχή της τεχνολογίας χρειάζεται η μεσολάβηση Βουλευτή για την εύρεση κάποιων τηλεφωνικών αριθμών.
 

Η απάντηση του Γιάννη Γκιόλα που εξόργισε τον Εμπορικό Σύλλογο είναι η εξής:

Η έντονη απασχόληση και δραστηριότητα των κ.κ. Υπουργού Γ. Σταθάκη και Αναπληρωτή Υπουργού Σ. Φάμελλου, που περιλαμβάνουν και συνεχόμενες μετακινήσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό δεν επέτρεψε, μέχρι σήμερα, τον καθορισμό ραντεβού οποιουδήποτε εκ των δύο με εκπροσώπους του Συλλόγου σας.
 
Παρακαλώ να απευθυνθείτε απευθείας στην γραμματεία του Υπουργείου, που τηρεί την ατζέντα του Υπουργού, ώστε να κλεισθεί το ραντεβού που επιθυμείτε.
 
Τα τηλέφωνα που μπορείτε να καλέσετε είναι: 210-69 69 868/870 και 210-69 69 802/804.

 

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.