Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Επιθεώρηση στα έργα του αναβάλου

Σύσκεψη για την πορεία και την επέκταση του δικτύου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 13 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Κλιμάκιο από την Διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας  του ΥΠΑΑΤ μετέβη την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Το Μικτό Υπηρεσιακό κλιμάκιο αποτελούταν από τους Θαν. Πετρογιάννη (Προιστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών έργων και Αγροτικών υποδομών), Μαρίνα Δελή (Προισταμένη τμήματος Κατασκευών και παρακολούθησης Έργων), Ελένη Αλιακίζογλου (Υπάλληλο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών σε θέματα απαλλοτριώσεων), Αρετή Ποζαπαλίδου (Συνεργάτης του Γεν. Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων κου Χαρ. Κασίμη). 

Οι παραπάνω βρεθηκαν στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών τηςΠ.Ε. Αργολίδας όπου είχαν συνεργασία με την Διευθύντρια Κων. Καχριμάνη και αρμόδιους μηχανικούς και υπαλλήλους της Διεύθυνσης, με κύριο αντικείμενο την πορεία του έργου υλοποίησης των επεκτάσεων του αρδευτικού δικτύου του Αναβάλου στο νομό.

Επιθεώρηση στα έργα του αναβάλου

Επιθεώρηση στα έργα του αναβάλου

Στην σύσκεψη παρέστη και ο βουλευτής του Νομού Γιάννης Γκιόλας που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων κ. Χαράλ. Κασίμη και κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αγροτικής πολιτικής και Διαχείρισης κοινοτικών πόρων.

Στη συνέχεια όλη η ομάδα μετέβη και πραγματοποίησε επιτόπια θεώρηση σε συγκεκριμένα σημεία, όπου εκτελείται το εν λόγω έργο, αξιολογώντας και την πορεία όδευσης αυτού.

έργα του αναβάλου

Σύσκεψη για τα έργα του αναβάλου

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ανταλλάχτηκαν απόψεις και υπήρξε πλήρης ταύτιση στον τρόπο επίλυσης ζητημάτων και της προόδου της πορείας του έργου, ώστε να εξελιχτεί αποτελεσματικά και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

έργα του αναβάλου

έργα του αναβάλου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org