home design 800x400
home design 1170Χ320

Επιστρέφουν ρούχα, παπούτσια και λοιπά βιομηχανικά είδη στις λαϊκές Άργους και Ναυπλίου

Λαϊκή αγορά Άργους

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, σε λειτουργία θα τεθεί ξανά από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου η λαϊκή αγορά στο Άργος και με τα βιομηχανικά είδη, μετά την άρση των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επίσης σε συνέχεια της ΚΥΑ 4992/23-1-2021 ( ΦΕΚ 186 τ.Β΄) επαναλειτουργεί και η λαϊκή αγορά στο Ναύπλιο που και σε αυτή θα δραστηριοποιούνται εφεξής και οι επαγγελματίες πωλητές βιομηχανικών ειδών (είδη ένδυσης, υπόδησης, νεωτερισμών κλπ) .

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για πωλητές και καταναλωτές.

Η προβλεπόμενη απόσταση είναι ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων και πρέπει να υπάρχει διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς

Πωλητές και καταναλωτές οφείλουν να συμμορφώνονται στις υποδείξεις του Επόπτη προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Η μη συμμόρφωση στις προαναφερόμενες υποχρεώσεις δύναται να επιφέρει από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων την επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis