Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καφαντάρης Ξύγκωρος, υπογραφή μνημονίου Βιώσιμη Πόλη

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας πρωτοπορεί στον τομέα της επιχειρηματικότητας

Ο πρώτος επίσημος φορέας επιχειρηματικότητας που συνήψε Σύμβαση Συνεργασίας με το Δίκτυο ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, με σκοπό την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την υποστήριξη σε θέματα τεχνικής βοήθειας που αφορούν σε μελέτες και έργα. Είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Δικτύου, κ. Δημήτρη Καφαντάρη, και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του Μνημονίου.

Η συνεργασία των δύο φορέων έχει ως βασικούς στόχους την ανάπτυξη βιώσιμων επενδύσεων, τη σωστή αντίληψη της επιχειρηματικότητας σε θέματα περιβάλλοντος και εταιρικής διακυβέρνησης και την επίτευξη της μετάβασης προς μια πιο βιώσιμη οικονομία μέσα από μια σειρά συνεργειών και δράσεων, που θα ωφελήσουν τους πολίτες και γενικότερα την κοινωνία.

Με δεδομένο πως σχεδόν όλοι οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας είναι πλέον Μέλη της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ και με γνώμονα την εμπειρία του Δικτύου σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας, αλλά και τη συμμετοχή των επιχειρηματικών φορέων μέσω του Επιμελητηρίου, διασφαλίζεται ένα ευρύτερο πλέγμα συνεργασίας σε συνθήκες πραγματικής οικονομίας. Με τον τρόπο αυτό, ευνοείται η υλοποίηση αναγκαίων πρωτοβουλιών για το αναπτυξιακό μέλλον του παραγωγικού ιστού της Περιφερειακής Ενότητας.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως το Επιμελητήριο Μεσσηνίας είναι ο πρώτος επίσημος φορέας επιχειρηματικότητας που συνάπτει Σύμβαση Συνεργασίας με το Δίκτυο.
 

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.