Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Επιμελητήριο και στο Κρανίδι

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο γραφείο του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 11 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Από την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησε η λειτουργία του γραφείου του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι, μια προγραμματική δέσμευση της διοίκησης και για πολλά έτη πάγιο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου της Ερμιονίδας.

Με τη φυσική παρουσία πλέον του Επιμελητηρίου στην Ερμιονίδα, οι επιχειρηματίες της περιοχής μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση για τις συναλλαγές τους, να εξασφαλίσουν την επαρκή και έγκαιρη ενημέρωσή τους για τις δράσεις που υλοποιούμε, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, την εκθεσιακή δραστηριότητα, τα επιδοτούμενα προγράμματα και να αξιοποιήσουν όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Ερμιονίδα μπορούν να επισκεφθούν για την εξυπηρέτησή τους το γραφείο που βρίσκεται επί της οδού Μιχ. Χάσπαρη 1 στο κέντρο του Κρανιδίου ή να επικοινωνήσουν στο τηλ: 2754029413 και στο e-mail: ebearkranidi@gmail.com.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.