Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ελληνικά Αρκαδικά

Επιμελητήριο Αρκαδίας: «Επιμένουμε Ελληνικά, Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα»

Μία νέα πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την on line έκδοση του οδηγού των ηλεκτρονικών καταστημάτων του νομού

Σε μια προσπάθεια να τονωθεί η τοπική αγορά, το Επιμελητήριο Αρκαδίας προχωρά σε μία νέα πρωτοβουλία on line έκδοσης του οδηγού των ηλεκτρονικών καταστημάτων της Αρκαδίας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Επιμένουμε Ελληνικά, Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα».

Με αυτό το εγχείρημα, πλέον, τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν τη δική τους σελίδα με το όνομα https://eshops.arcadianet.gr/ και οι καταναλωτές βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

Πρόκειται για μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που στόχο έχει την στήριξη και την ανόρθωση των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της Αρκαδίας, που παραμένουν κλειστά λόγω του lock down, όπου προσκαλούνται οι καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις.

Στην προσπάθεια αυτή αρωγός στέκεται και ο Δήμος Τρίπολης, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, στο πλαίσιο του πνεύματος αλληλεγγύης στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.