home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΟικονομίαΑρχείο

Επίδομα θέρμανσης – Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Πότε θα δείτε λεφτά στο λογαριασμό σας

Οι πληρωμές του επιδόματος θέρμανσης και του πέμπτου κύκλου της επιστρεπτέας προκαταβολής αναμένονται μέχρι τέλος Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών. Περίπου 733.000 έμποροι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις υπέβαλαν αίτηση για την πέμπτη φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής. Το ποσό που θα μοιράζονταν είναι 1,5 δις ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, περί τους 400.000 αναμένεται να λάβουν κάποιο χρηματικό ποσό από την πέμπτη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Σήμερα Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, προς το απόγευμα, θα ανακοινωθούν τα κριτήρια, ενώ το βράδυ θα ανοίξει η εφαρμογή, για να κάνουν οι δικαιούχοι την αποδοχή ποσού στο «MyBusinessSupport». Το ελάχιστο ποσό της ενίσχυσης ξεκινά στα 1.000 ευρώ, αντί για 2.000 ευρώ, λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων. Τα χρήματα αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους την Τετάρτη 27 και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι το 50% της ενίσχυσης δεν θα επιστραφεί.

Να σημειωθεί ότι υπογράφηκε και η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης. Η τιμή υπολογισμού θα είναι γύρω στα 200-250 ευρώ και θα εξαρτηθεί από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής όπου διαμένει ο κάθε δικαιούχος. Οι πληρωμές θα γίνουν στις 29/1 και το επίδομα αφορά αγορές έως 31/12. Το επίδομα κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button