Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιδιορθώνουν τις φθαρμένες παιδικές χαρές στο Ναύπλιο

Από μια παιδική χαρά σε κάθε γειτονιά
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 26 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το ποσό των 20.000 ευρώ θα διατεθεί άμεσα για την συντήρηση και επισκευή των παιδικών χαρών που έχουν υποστεί φθορές στο Ναύπλιο αλλά και τα χωριά, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Είναι χαρακτηριστικό το πρόβλημα στην παιδική χαρά της Ενδεκάτης, το οποίο μας είχαν επισημάνει γονείς που πηγαίνουν εκεί τα παιδιά τους για να παίξουν. Χαλασμένα και επικίνδυνα παιχνίδια, ξύλα που έχουν στραβώσει, λάστιχα που λείπουν, βίδες που έχουν φύγει από την θέση τους.

Επιδιορθώνουν τις προβληματικές παιδικές χαρές στο Ναύπλιο

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα βανδαλισμών από πολίτες που κλέβουν διάφορα εξαρτήματα τα οποία θα μπορούσαν να τους φανούν χρήσιμα.

Επίσης τονίστηκε πως στόχος είναι να υπάρχει τουλάχιστον από μια παιδική χαρά σε κάθε γειτονιά και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής.

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.