Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Ατελείωτες ουρές στο Ναύπλιο την εποχή του κορωνοϊού

Επέλαση σε τράπεζες και ΕΛΤΑ του Ναυπλίου, με τον κορωνοϊό να παραμονεύει (Pics)

Στήθηκαν χύμα στην ουρά ξεχνώντας περιορισμούς και αποστάσεις.

Ο ψηφιακός αναλφαβητισμός έσπρωξε αρκετούς ηλικιωμένους και όχι μόνο στο να σχηματίσουν ουρές έξω από τραπεζικά καταστήματα στο Ναύπλιο, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Ο συνωστισμός έξω από τις τράπεζες συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης από πελάτες που είτε έμπαιναν λίγοι - λίγοι μέσα στα υποκαταστήματα, είτε ανέμεναν τη σειρά τους για να κάνουν ανάληψη χρημάτων ή για να πραγματοποιήσουν πληρωμές μέσω κάποιου ΑΤΜ.

Ίδια κατάσταση και στα ΕΛΤΑ Ναυπλίου, όπου αρκετός κόσμος περίμενε τη σειρά του έξω από το ταχυδρομικό κατάστημα για να εξυπηρετηθεί.

Εικόνα
Εικόνα

Είναι γεγονός πως αρκετός κόσμος δεν είναι εξοικειωμένος με το internet banking, ούτε πολύ συνηθισμένος με τις συναλλαγές μέσω καρτών, ώστε να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους είτε από το σπίτι, είτε χωρίς μετρητά, που είναι και πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής.

Η έλλειψη εκπαίδευσης ή βοήθειας από τα παιδιά πάνω σε αυτόν τον τομέα, ειδικά στους πιο ηλικιωμένους οδηγεί σε καταστάσεις όπως αυτές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην πόλη του Ναυπλίου, και σε άλλες πόλεις φυσικά.

Εικόνα
Εικόνα

 

Ενώ τις υπόλοιπες ώρες ο περισσότερος κόσμος μένει στο σπίτι του, τηρώντας τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού, υπάρχουν στιγμές όπου αναγκάζεται να συνωστίζεται έξω από τράπεζες και ταχυδρομεία, μη γνωρίζοντας ποιές άλλες εναλλακτικές έχει για να ψωνίσει χωρίς μετρητά στην τσέπη ή για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του.

Αρκετοί μάλιστα από αυτούς που στήθηκαν στις ουρές δεν τηρούσαν καν τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Ίδια κατάσταση και χθες έξω από τράπεζες του Ναυπλίου, καθώς τέλη του μήνα πληρώνονται και οι συντάξεις.

Εικόνα

 

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος. Το ίδιο ισχύει και με τα καταστήματα των ΕΛΤΑ.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.