Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επαφές Νίκα με Χειβιδόπουλο, Καμπόσο και Κωστούρο

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης θέλει να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερα ενήμερος εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του τον Σεπτέμβρη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 10 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Προγραμματισμένη πρώτη συνάντηση μιας ώρας με τον αντιπεριφερειαρχή Τάσσο Χεβιδόπουλο είχε σήμερα ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική παρουσίαση όλων των θεμάτων της ΠΕ Αργολίδας (οργανισμός, Π.Δ.Ε., άρδευση, ύδρευση, πολιτισμός, οικονομία κλπ).

Επίσκεψη Νίκα σε Άργος και Ναύπλιο

Επίσκεψη Νίκα σε Άργος και Ναύπλιο

Επίσης πραγματοποιήθηκε σύντομη εθιμοτυπική επίσκεψη με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, στα δημαρχεία Άργους και Ναυπλίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους δύο δήμους.

Οι επαφές αυτές αποσκοπούν στην πληρέστερη δυνατή ενημέρωση του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη για τα θέματα που αφορούν την περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, αλλά και τους Δήμους της περιοχής, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Τον Παναγιώτη Νίκα συνόδεψε ο Γιάννης Μαλτέζος, ίσως επόμενος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, καθώς και ο Γιάννης Μαντζούνης.

Επίσκεψη Νίκα σε Άργος και Ναύπλιο

Επίσκεψη Νίκα σε Άργος και Ναύπλιο

 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.