Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ευφροσύνη Σκούμπη

Εντυπωσίασε η Ευφροσύνη Σκούμπη των Ιπτάμενων στη Πάτρα

Νέες επιτυχίες για τον κολυμβητικό σύλλογο από την Αργολίδα.

Η κολυμβήτρια των «Ιπτάμενων» Αργολίδας Ευφροσύνη Σκούμπη συμμετείχε σε αγώνες κολύμβησης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα και κατέκτησε την 1η θέση στα 400μ.και στα 800μ. ελεύθρο  και την 2η θέση στα 200μ.ύπτιο κάνοντας ταυτόχρονα και ατομικά ρεκόρ.

Η Ευφροσύνη Σκούμπη, με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζεται για τους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης στις προαγωνιστικές κατηγορίες μαζί με άλλους κολυμβητές του συλλόγου.

Ευφροσύνη Σκούμπη

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα δεδομένου του γεγονότος ότι το κολυμβητήριο στο Ναύπλιο κάποιους μήνες σταματάει τη λειτουργία τους και η διαδικασία της προπόνησης των αθλητών δυσκολεύει αισθητά.

Εκφράζεται η ελπίδα ότι σύντομα θα υπάρξει μια οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό καθώς γίνονται εξαιρετικές προσπάθειες για αυτό.

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Ευφροσύνη Σκούμπη

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.