Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δρακόσπιτο Όρους Όχη

Tο εντυπωσιακό δρακόσπιτο του Όρους Όχη είναι ότι πιο μυστηριώδες υπάρχει στην Ελλάδα (Video)

Το «Ελληνικό Στόουνχετζ» βρίσκεται καλά κρυμμένο στα 1365 μέτρα υψόμετρο, σε ένα σκηνικό που ούτε οι κορυφαίοι σκηνοθέτες του Hollywood δεν θα μπορούσαν να φανταστούν.

Μια κατασκευή που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το ελληνικό Στόουνχετζ. Κάποιοι βλέπουν σε αυτή να σχηματίζεται μια μάσκα αρχαίου πολεμιστή, άλλοι βλέπουν να σχηματίζεται το πρόσωπο ενός πιθήκου, ενώ κάποιοι άλλοι διακρίνουν ένα σύμβολο από την φυλή των Ίνκας 

Σε κάθε περίπτωση το μυστηριώδες δρακόσπιτο της Εύβοιας στην κορυφή του όρους Όχη στα 1365m υψόμετρο είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ένα σκηνικό που ακόμα και οι κορυφαίοι σκηνοθέτες του Hollywood δεν θα μπορούσαν να φαντασουν στέκει πολύ καλά κρυμμένο και καμουφλαρισμένο στην κορυφή του Όρους Όχη.

Η ομάδα Up Stories γιορτάζει ένα χρόνο δημιουργίας και παρουσιάζει για πρώτη φορά εικόνες με drone από το περίφημο αλλά και άγνωστο σε πολλούς Δρακόσπιτο τους Όρους Όχη.

Απολαύστε το βίντεο:

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.