Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φωνές για απόλυση εργαζομένης στην Αργολίδα

Έντονη αντίδραση για την απόλυση συνδικαλίστριας μητέρας στην Αργολίδα

Το Συνδικάτο στο οποίο είναι μέλος κάνει λόγο για εκδικητική και τρομοκρατική ενέργεια.

Το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων–Ποτών Αργολίδας καταγγέλλει την απόλυση εκλεγμένου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του και μέλος του επιχειρησιακού σωματείου της εταιρείας ΕΑΣ – ΡΕΑ, την οποία χαρακτηρίζει εκδικητική και τρομοκρατική.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του το σωματείο:

"Η Διοίκηση δείχνει το στυγνό, αντεργατικό της πρόσωπο για ακόμα μία φορά,αφού μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων προχώρησε στο προμελετημένο «έγκλημα».Την  απόλυσητης εργαζόμενης, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, επειδή «τόλμησε» να πει όχι και να αντισταθεί στην επιβολή μέτρων, που τσακίζουν το εισόδημα και συνολικά τη ζωή των εργαζομένων για τα κέρδη τους.

Η απόλυση της συνδικαλίστριας συναδέλφου εντάσσεται στην ενιαία επίθεση των εργοδοτών, ειδικά απέναντι στο ταξικό κίνημα προκειμένου να ξεμπερδεύουν με φωνές που αντιστέκονται στον εργασιακό μεσαίωνα που προωθούν ΣΕΒ και κυβερνήσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο Τροφίμων Ποτών, όλη την εργατική τάξη πρώτα και κύρια στο Ν. Αργολίδας, τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, να υπερασπιστούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα.

Καλούμε ιδιαίτερα τους συνεταιριστές αγρότες της επιχείρησης ΡΕΑ, να μην δεχτούν τέτοιες μεθοδεύσεις και ενέργειες εναντίον των εργαζόμενων.

Καλούμε το ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση και να απαιτήσει με κάθε τρόπο να μην ισχύσει η απόλυση.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στην επιχείρηση ΕΑΣ – ΡΕΑ να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να σπάσουν στην πράξη την τρομοκρατία, να απαντήσουν μαζικά στη νέα αυτή πρόκληση της εργοδοσίαςνα απαιτήσουν την άμεση επαναπρόσληψή της συναδέλφου και καμία αλλαγή στις σχέσεις εργασίας που είναι προ των πυλών.

Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση!

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!"

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.