Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Ενωτικό ψηφοδέλτιο με μπροστάρη τον Γαλάνη στην Επίδαυρο

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Θανάσης Γαλάνης
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 12 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την αναμενόμενη υποψηφιότητά του για τον Δήμο Επιδαύρου ανακοίνωσε ο Θανάσης Γαλάνης. Ο επιχειρηματίας θα ηγηθεί δημοτικής παράταξης που φιλοδοξεί να διαδεχθεί τον νυν δήμαρχο Κώστα Γκάτζιο ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Όπως σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου:  

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η διαδρομή για την συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές αλλά και τη νίκη προς όφελος της κοινωνίας έφθασε στο τέλος της με το πλέον ευχάριστο αποτέλεσμα.

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι από την στιγμή που ανακοίνωσα δημόσια τον Οκτώβρη του 2018 την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την διοίκηση τού Δήμο Επιδαύρου ακούσθηκαν στην πορεία και άλλες φωνές με την ίδια επιθυμία.

Επειδή ο στόχος μου είναι η ένωση των δυνάμεων μας, έξω από προσωπικές φιλοδοξίες, τοπικισμούς και προσωπικά οφέλη αφού κανένας δεν περισσεύει, προχωρήσαμε σε διαδικασίες που θα διασφάλιζαν την ενότητα και τη συνεργασία των δυνάμεων μας.

Κάποιοι κρίναμε ότι η πολυφωνία είναι ενδυνάμωση της Δημοκρατίας και σημαντική ευκαιρία για συνεργασία με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και έτσι προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά που κάποιοι άλλοι δεν προτίμησαν να μην ακολουθήσουν.

Έτσι δρομολογήθηκαν διαδικασίες με την εγγύηση των θεσμικών οργάνων που εμπλέκονται σε αυτό το εγχείρημα και με τη σύμφωνη γνώμη όσων δεχθήκαμε να συμμετάσχουμε σε αυτές τις διαδικασίες όπως και ο Κος Γιώργος Μακρής (που είχε γίνει γνωστή η πρόθεσή του).

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες προέκυψε η στήριξη στο πρόσωπό μου ως επικεφαλής ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για έναν Δήμο για όλους.

Ευχαριστώ θερμά όλους για την τιμή και την υποστήριξη. Και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα στις προσωπικές μου επιδιώξεις και φιλοδοξίες». 

Θανάσης Γαλάνης                                  

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.