Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Εννιά ακόμα υποψήφιοι με Κωστούρο

Επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την παραίτηση Μπακέα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 21 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Οκτώ ακόμα υποψήφιους για τον Δήμο Ναυπλιέων και τις τοπικές κοινότητες ανακοίνωσε η «Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου. Πρόκειται για τους Χρήστο Καρέλη, Φανή Τσιπόκα, Ιωάννη Αργείτη, Έλενα Σαγκιώτη, Χρήστο Χριστόπουλο, Μιλτιάδη Αργυρόπουλο, Μανώλη Γκολέμη, Μαρία Ψαρολόγου- Τσιωτάκη και Ευαγγελία Κλάδη - Παπαγεωργοπούλου.

Χρήστος Καρέλης

«Ονομάζομαι Χρήστος Καρέλης και είμαι υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών και αντιπρόεδρος στη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Επίσης έχω διατελέσει αντιδήμαρχος Ναυπλιέων το 2011.

Συνεχίζω να βρίσκομαι στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου όπως έκανα και στις εκλογές του 2014  και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου.

Είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε το έργο μας και να το ολοκληρώσουμε, να φτάσουμε τον δήμο Ναυπλιέων εκεί που τον έχουμε ονειρευτεί, στη κορυφή γιατί μόνο αυτή του αξίζει».

Φανή Τσιπόκα

«Ονομάζομαι Φανή Τσιπόκα του Δημητρίου.

Κατάγομαι και ζω μόνιμα στο Τολό Αργολίδας. Είμαι έγγαμη και έχω δύο κόρες, την Δώρα και την Δήμητρα. Είμαι απόφοιτη της Γαλλικής Ακαδημίας. Εργάζομαι ως ξενοδοχοϋπάλληλος- receptionist σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Τολό.

Έχοντας απεριόριστη αγάπη για τον Τόπο που μεγάλωσα και ζω, δύναμη θέλησης, διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του Τολού, για αυτό τον λόγο αποδέχθηκα με τιμή την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα" Δημήτρη Κωστούρου να είμαι υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Τολού.

Ελπίζω στην στήριξή σας».

Ιωάννης Αργείτης

«Ονομάζομαι Ιωάννης Αργείτης, είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη. Μεγάλωσα και ζω στην Ασίνη.

Όραμα μου, ένας δήμος  με σύγχρονες προδιαγραφές που αντιμετωπίζει υπεύθυνα, ισότιμα και αλληλέγγυα όλους τους δημότες του. Για μια Ασίνη που θα αξίζει να την επισκεφτείς και κυρίως θα παρέχει στους δημότες της, την  ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Συντάσσομαι και αυτή τη φορά στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου,  καθότι πιστεύω πως μόνο με αυτόν Δήμαρχο μπορούμε να κερδίσουμε αυτά που μας αξίζουν. Μόνο με αυτόν, και από κοινού, θα καταφέρουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες των συμπολιτών μας».

Έλενα Σαγκιώτη

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια του αθλητικού συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑ» Ελένη Σαγκιώτη, στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα».

Σε δήλωσή της τόνισε: «Δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου και γνωρίζοντας τον πολύ καλά μέσα από τον χώρο του αθλητισμού, θεώρησα αυτονόητο τη συμπόρευση μου μαζί του. Έχοντας την εμπειρία στη τοπική αυτοδιοίκηση και στον τότε καποδιστριακό δήμο Νέας Τίρυνθας, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας».

Χρήστος Χριστόπουλος

«Ονομάζομαι Χριστόπουλος Χρήστος του Γεωργίου και κατάγομαι από την Ασίνη.

Πιστεύοντας ακράδαντα στις τεράστιες δυνατότητες του τόπου που αγαπώ, της Ασίνης, τόσο στον αγροτικό τομέα όσο και στον τουρισμό, που της δίνει την δυνατότητα να ελπίζει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης για το καλό της νέας γενιάς και ως νέος άνθρωπος και εγώ, τάσσομαι στο πλευρό του ανθρώπου που απέδειξε ότι είναι ικανός να βοηθήσει αυτόν τον τόπο.

Με μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου και δηλώνω την υποψηφιότητά μου στο Τοπικό Συμβούλιο Ασίνης με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο για να μπορούμε να κοιτάζουμε τη νέα γενιά στα μάτια».

Μιλτιάδης Αργυρόπουλος

«Ονομάζομαι Μιλτιάδης Αργυρόπουλος είμαι παντρεμένος με την Μαρία Γεώργα , έχω δυο κόρες και κατοικώ στην Μιδέα. Το 2014 έγινα μέλος της παράταξης "ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" και για ακόμη μια φορά τάσσομαι στο πλευρό του Δημητρίου Κωστούρου.

Ως νέος θέλω να προσφέρω για το καλό του τόπου».

Μανώλης Γκολέμης

«Ονομάζομαι Μανώλης Γκολέμης, είμαι συνταξιούχος του ΟΤΕ. Υπηρέτησα τον οργανισμό για 33 χρόνια και τα τελευταία εφτά, από τη θέση του προϊσταμένου τεχνικών υπηρεσιών. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου γιατί πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να βοηθήσω ώστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα πρέπει για τον τόπο μας και όσα έχει οραματιστεί και ονειρευτεί ο αρχηγός της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου και ζητώ την στήριξη σας». 

Μαρία Ψαρολόγου- Τσιωτάκη

«Ονομάζομαι Μαρία Ψαρολόγου- Τσιωτάκη, είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά και μένω στο Ναύπλιο. Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός  και τα τελευταία χρόνια μέλος στο Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ. Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά, αλλά επέστρεψα στον τόπο που αγάπησα και αγαπώ.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν ξεκινάει τώρα, γι’ αυτό στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου δηλώνω παρούσα και αυτή την φορά στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου.

 Εδώ και χρόνια, ως δραστήρια και ενεργή πολίτης, για μένα μετράει μόνο ένα: «υπηρετώ» εκείνα και εκείνους που βοηθούν την τοπική μας κοινωνία, ωφελούν τη νέα γενιά και το κοινωνικό καλό.

Παλεύουμε μαζί καιρό τώρα, δώσαμε πολλούς αγώνες για την κοινωνία, για τη νέα γενιά για το Δήμο μας και την «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» του!»

Ευαγγελία Κλάδη - Παπαγεωργοπούλου

«Ονομάζομαι Ευαγγελία Κλάδη - Παπαγεωργοπούλου γεννήθηκα , μεγάλωσα και είμαι μόνιμη κάτοικος του χωριού Μιδέας.  

Ύστερα από την τιμητική πρόταση του Δημητρίου Κωστούρου , πήρα την απόφαση να γίνω μέλος της παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ  ΜΕΡΑ». Θεωρώ πως ο Δημήτριος Κωστούρος  μας έχει αποδείξει πως προσπαθεί για την αναβάθμιση του τόπου μας . Τάσσομαι στο πλευρό του Και υπόσχομαι στους συγχωριανούς μου να κάνω το καλύτερο για τον τόπο μας».

Ευαγγελία Κλάδη - Παπαγεωργοπούλου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.